Zondagavond 7 oktober vanaf 19.00 uur is de zender een uur lang voor wijlen Charles AznavourAfgelopen week verloor Frankrijk haar misschien wel grootste artiest ooit. Charles Aznavour overleed op 94 jarige leeftijd. Prachtige leeftijd overigens, laat daar geen misverstand over bestaan maar het gemis zal er niet minder om zijn. Zondagavond zetten we His Masters Voice uitzonderlijk in het teken van deze grootste Chansonnier ooit. Deze liedjes hebben we voor je uitgezocht:

 

 

 

 1. Desormais
 2. Les Comedians
 3. The Old Fashioned Way
 4. Le Temps
 5. Emmenez-Moi
 6. Non Je N’ai Rien Oublie
 7. For Me, Formidable
 8. Il Faut Savoir
 9. Comme Ils Disent
 10. Et Pourtant
 11. Que C’est Triste Venise
 12. She
 13. La Boheme
 14. La Mamma
 15. Mes Emmerdes
 16. Je M’voyais Deja
 17. Hier Encore
 Categorie: Geen categorie